Szekeres Viktor

Hugh Jackman élete végéig Wolverine maradna

Hugh Jackmanra nagy hatással volt az Oscarra jelölt Birdman.

Nem is olyan régen arról szóltak a hírek, hogy mást fogunk látni Farkasként (Wolverine-ként) az X-Men mozifilmekben, azonban ez minden bizonnyal nem Hugh Jackmanen fog múlni, ugyanis a színész azt nyilatkozta a Cigar Aficionadónak, hogy szíve szerint élete végéig ő játszaná a karaktert a mozifilmekben. Jackman elmesélte, hogy a minap épp azt említette a feleségének, hogy úgy lenne korrekt, ha nem hagyná abba sosem a karaktert, ha találna megoldást arra, hogy amíg tudja, addig alakíthassa őt.

Persze Jackman azt is elmondta, hogy idővel úgyis le fogják váltani másik színészre, de ez azt is jelentené egyben, hogy a karakter már nem lenne annyira ikonikus. A színész kitért arra is, hogy miképpen készül a szerepre, s ezzel kapcsolatban kiemelte, hogy mindig az a célja, hogy jobb formában legyen, mint az előző epizód esetében, ugyanis nem hisz a stagnálásban. Mind fizikálisan, mind emocionálisan előrébb akar tartani minden egyes rész forgatásakor.

Hivatalosan még nem erősítették meg, de Jackman jó eséllyel fel fog tűnni a 2016-os X-Men: Apokalipszisben, ezt követően pedig 2017. március harmadikán jöhet a harmadik Wolverine-mozifilm, mellyel kapcsolatban Patrick Stewart azt nyilatkozta, hogy Logan és a Professzor összeállásáról fog szólni. Ennek a forgatókönyvét David James Kelly írja, a rendezője pedig ismét csak James Mangold lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #9
    Zseniális farkas a Jackman valóban, James Bond-ot idéző legendás filmkarakter... azonban két baj van.. az egyik hogy ő öregszik, hiszen valóságban ember.. míg a filmben nem (a sztori szerint ugyebár Logan nem öregszik) és már így is az új előzmény részekben sokkal öregebb, mint a régebbi mégis időben előrébb játszódó részekben... már ez ha kritikus szemmel nézzük, egy kicsit fura.. persze még nem vészes, hiszen 35 és 50 között, főleg egy szupersztár elég jól képes tartani a szintet... a teste a másik baj, ahogy egyre jobban gyúr, egyre jobban torzul el a teste... a válla tiszta ér már, hiába a nagyobb tömeg, ha a bőrfelület, az eresedés miatt, egyre csúnyul...
    Utoljára szerkesztette: Lapajka, 2015.04.30. 02:14:10
  • Wittgen #8
    Én nem nagyon ismerem a képregények tartalmán, viszont számomra a legjobb képregényes széria, még a Vasember, Thor, stb. sem ér fel az X-Men filmekkel.
    Amúgy Jackman oltári nagy casting volt a szerepre. A Wolwerine részek sajnos nem ütik meg az X-men szintjét, de a karakter miatt érdemes azokat is megnézni.
  • Inquisitor #7
    Ok, de nekem rémlik a képregény verziója bizonyos részekben már kapott némi őszes beütést. Az utolsó X-Men filmben mint ha ebből lett volna ízelítő.
  • item #6
    Még mindig Rozsomák... :P
  • Sir Quno Jedi #5
    Hát ugye ha pikkpakk mindig szénné regenerálnak a sejtjeid, akkor mitől is öregednél? Másodpercek alatt visszaregerálja a halálos sebeket is, namost igazán nem nagy dolog a látható öregedés lelassulása.
  • xido #4
    Akkor most avasson be valaki, nem is halhatatlan,de valami iszonyat lassan öregszik,nem?
    Egy idő után hegylakó szindróma lesz,egyszerűen öreg lesz a vásznon a figurához..
  • Sir Quno Jedi #3
    Nagyon helyes, ez öröm, nehéz lenne már mást elfogadni Wolverinnek. Annyira egy lett a karakterrel és annyira mélységesen jól tolja az ipse, hogy ő már tényleg Wolverine marad élete végéig mindenkinek. Még a gyengébb részekben is nem rajta múlik, mert ő hozza amit kell. Épp úgy mint Magneto és Xavier. Ők hárman epic amit a tolnak. Még Jean Grey is tökéletes választás volt. Mikor Jean (vagyis ugye a Dark Phoenix) eliminálja a Profot az olyan profin meg van csinálva, hogy mindig a hideg borzongatja meg az embert ahányszor látja. Pedig filmen az ilyesmi nem szokott átjönni, de ezek a színészek képesek rá. Meg amilyen fejet Magneto vág, az végképp beszarás. Általában elkúrják a drámai részeket, de ők nem. Erősen 10/10-es színészek.
  • Dewri #2
    Hát igen, sajnos köze nincs a képregényhez....
  • Ender Wiggin #1
    csak a orra egyben maradjon.
    de a legutóbbi Wolverine-film még szarabb volt, mint az első. bár még mindig nézhetőbb, mint, amit az X-men szériával művelnek...