Szekeres Viktor

Továbbra is hét évadosra tervezik a Trónok harcát

Még mindig úgy tűnik, hogy 2017-ben ér véget a Trónok harca.

Minden bizonnyal vérzik az HBO proverbális szíve, de a Trónok harca (Game of Thrones) készítői, David Benioff és Dan Weiss egy interjú során ismét megerősítették, hogy hét évadban gondolkodnak a sorozat kapcsán. Az még persze kérdés, hogy miképpen akarják 30 epizódba a további könyvek történetét belepakolni, s hogy mik a terveik a még meg nem jelent regényekkel kapcsolatosan, de az biztos, hogy már a mostani, negyedik évados epizódok esetében is bele-belekaptak a későbbi kötetek történetébe.

Persze a fentiek nem jelentik azt, hogy ne lehetne bármilyen formában tovább folytatni a sorozatot, hiszen a jogok az HBO-hoz tartoznak. A csatorna tehát bármikor úgy dönthet, hogy az eredeti készítők nélkül viszik tovább a franchise-t, azonban ez nyilvánvalóan jelentős presztízsveszteséggel járna, amit egy, az HBO-hoz hasonló csatorna nem valószínű, hogy bevállalna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • immovable #7
    Ha azt sem tudod ki kicsoda, minek ugatsz bele?
  • kalapos01 #6
    De ha nem hal meg, akkor hogy varrsz el szálakat? Arya vagy tudomisénki, ugyanúgy nyomni fogja az ipart és a finálét követően nem sokkal jó eséllyel meghal.
  • Wittgen #5
    Szerintem a sztoriban kb 1 év telt el. Amúgy kíváncsi vagyok, hogy ezt a rengeteg szálat hogyan fogják elvarrni, mert az elég gáz lenne, ha az utolsó részekben mindenki meghalna ilyen-olyan módon, oszt' jó napot.
  • Sequoyah #4
    3-4 év, vagy évad telt el? Érzésre nem hinném, hogy 1-2 évnél több telt el valójában a történet kezdete óta.
  • Vorrhess #3
    Meg amúgy is a winter is coming a Stark ház jelmondata. Ők mindenre ezt mondják majdnem :D
  • inkvisitor #2
    Azt azért ne feledd el, hogy ott a tél, amire utalnak, az több évtizedes dolog. Az ilyesmi nem jön gyorsan, viszont sokáig tart. Ha nem készülsz rá, nem éled túl. A Starkok északon élnek, és azoknak a leszármazottai, akik komolyan vették a nagy telekre való felkészülést. És a télhez itt hozzátartoznak a mások is.
  • Laza #1
    Így is baromi lassan peregnek a nagyobb események ... winter is coming .... ezzel indul az egész, már-már ijesztget ... aztán eltelt 3-4 év és még sehol semmi ... :)