Szekeres Viktor

Gyűlnek a Büszkeség és balítélet és zombik szereplői

Két Trónok harca-színész is beszállt a Büszkeség és balítélet világában játszódó zombifilmbe.

Javában tart a Büszkeség és balítélet és zombik (Pride and Prejudice and Zombies) című film castingja, a napokban két, a Trónok harcából ismert színész csatlakozott a film szereplőgárdájához: Charles Dance és Lena Headey. A Seth Grahame-Smith által Jane Austen története alapján írt regény adaptációjába már korábban beszállt színészként Lily James, Bella Heathcote, Sam Riley, Jack Huston, Douglar Booth, Matt Smith és Suki Waterhouse.

A Büszkeség és balítélet és zombik rendezője az a Burr Steer lesz, akitől korábban a Minden jöhetet, Megint 17-et és a Charlie St. Cloud halála és életét láthattuk. A sztori Austen klasszikusának afféle kibővített verziója lesz, vagyis láthatjuk a kosztümös környezetben a szerelmet és függetlenséget kereső nő, a változás mindössze annyi, hogy e világban elszabadult egy halálos vírus is, mely az élőholtakból aljas gyilkosokat csinál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Moziban szerintem több rákos dráma volt, mint zombis horror.
  • Ender Wiggin #3
    az elmúlt 10 évben kimaxolták a zombikat, vérfarkasokat, vámpírokat mostmán gyühetne valami új.
  • GaborT28 #2
    "a változás mindössze annyi, hogy e világban elszabadult egy halálos vírus is, mely az élőholtakból aljas gyilkosokat csinál." ... micsoda ötlet!
  • db91 #1
    Jó lesz az Büszkeség és balítélet és Zombiknak is...