Szekeres Viktor

Itt az első fénykép a Ted 2-ből

2015. június 26-án folytatódik minden idők legnézettebb eredeti R-korhatáros komédiája.

Seth MacFarlane egy döbbenetesen nagy siker és egy hatalmas bukás után valószínűleg ismét sikerfilmet fog készíteni, hiszen a következő filmjével biztosra megy a rendező, a Ted 2-ről nehéz elképzelni, hogy ne legyen siker. Ráadásul mindez nyilvánvalóan a film leendő minőségétől független, hiszen az első epizódnak köszönhetően a nézők többsége ott lesz a folytatáson - remélhetőleg ez nem teszi lustává a készítőket, s mindet megtesznek azért, hogy a lehető legminőségibb végeredményt produkálják.

A fenti képet a nemrég elkezdett forgatásról Mark Wahlberg rakta ki Twitterére, úgy tűnik, hogy karakterének Flash Gordon-fanatizmusa továbbra is részét fogja képezni a történetnek. Wahlberg mellett a filmben természetesen szerepelni fog Mila Kunis is, de az első epizóddal ellentétben itt jóval kisebb hangsúlyt kap, a másik főszerepet Amanda Seyfried kapta. Mellett még Jessica Barth, Morgan Freeman és természetesen maga MacFarlane fog kiemelt szerepet kapni, utóbbi, mint az élő játékmaci hangja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #1
    Az első részben az összes értékelhető poén elfért az előzetesbe, bár engem is rávett a marketing gépezet hogy megnézzem. Ezúttal inkább csak az előzeteseket nézem meg :D