Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a jövő év egyik látványos fantasyje

A hetedik fiú első előzetesét a film premierje előtt másfél évvel láthattuk. Most itt az új trailer.

Megérkezett a Hetedik fiú (Seventh Son) című fantasy legújabb előzetese. Az Amerikában február hatodikán bemutatásra kerülő film Jeff Bridges, Ben Barnes, Alicia Vikander, Kit Harington, Olivia Williams, Antje Traue, Djimon Hounsou és Julianne Moore főszereplésével készült jó pár éve, s most már úgy néz ki, hogy nem halasztják tovább a premierjét. A sok halasztgatás miatt mondhatjuk, hogy minden jel az ellen szól, hogy Szergej Bodrov filmje sikert arasson, de láttunk már meglepetéseket a filmes világban.


A Joseph Delaney ifjúsági fantasy regényciklusa alapján készült filmet eredetileg 2013 elején tervezték bemutatni A premier dátuma ezt követőeb előbb októberre, később pedig 2014 januárjára csúszott, ezt követően pedig a produkciós cég, a Legendary Pictures új partnerének, a Universal Picturesnek adta el a forgalmazási jogokat, mely végül év úgy döntött, hogy 2015-re halasztja a bemutatót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #3
    Valaki mondja már meg, hogy az ámerikai fantasykban miért erőltetik mindenhol a számszeríjat? Hiteltelen lesz az egész, az angolok meg tökönszúrják magukat Crécy miatt. Sokkal látványosabb lenne egy rendes íjat feszíteni, de ezek még nem jutottak el odáig.
  • Cefet #2
    Várós...
    Miért halasztották ennyit?
  • Narxis #1
    Na így kell kinézni egy fantasy-nak.