Szekeres Viktor

Több rosszfiú feszít A csodálatos pókember 2 új plakátján

Eddig is minden jel arra utalt, hogy a Pókember 3-hoz hasonlóan A csodálatos pókember 2-ben is jó pár gonosztevővel lesz dolga Peter Parkernek, de a film legújabb plakátja végképp ezt látszik igazolni.

Az eddigi híradások alapján abban már biztosak lehettünk, hogy A csodálatos pókember következő epizódjában az Andrew Garfield által alakított Peter Parkernek többek között Electróval (Jamie Foxx) és Rhinóval (Paul Giamatti) fog meggyűlni a baja, de már korábban is pedzegették, hogy a filmben más gonosztevők is fel fognak tűnni, hogy előkészítsék a terepet a harmadik és a negyedik epizódra, alátámasztva ezzel a Sinister Sixes pletykákat. Nos, az alant látható plakátról talán ki is lehet találni, hogy kiknek a felbukkanására számíthatunk még.

Klikk ide!

Persze nem csak gonosztevők lesznek a filmben, hiszen romantikus fronton is komoly fejlemények várhatóak a kikerült spoilerek szerint, de továbbra is az Emma Stone által alakított Gwen Stacy marad a középpontban, hiszen Mary Jane Watson megjelenését az utolsó pillanatban a harmadik epizódra halasztották. Minden más a jövő héten érkező előzetesből derülhet ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!