Szekeres Viktor

Bombameglepetés a hazai mozikban

Itthon is lebőgött a Sin City 2, a 22 Jump Street viszont sikeresebb lett, mint elődje.

Itthon múlt héten két folytatásfilm is bemutatásra került a magyar mozikban: egyrészt a 21 Jump Street - A kopasz osztag második része, a 22 Jump Street - A túlkoros osztag, másrészt pedig a Sin City - A bűnös város folytatása, a Sin City: Ölni tudnál érte. Annak ellenére, hogy a 21 Jump Street 8 500, míg a Sin City: A bűnös város 23 ezer nézővel debütált annak idején, most előbbi folytatása érdekelte jobban a közönséget - az új Sin City Amerika után nálunk is lebőgött.

Számokban kifejezve mindez annyit tesz, hogy a 22 Jump Street - A túlkoros osztag a második hétvégéjén 41 682 nézőt produkáló A galaxis őrzői mögött a második helyet szerezte meg az aktuális toplistán 29 618 nézővel, míg a Sin City: Ölni tudnál érte csak a negyedik helyen nyitott, 12 819 eladott jeggyel. A két újonc közé a Lucy ékelődött, Luc Besson filmje 19 142 nézőt vonzott premierje harmadik hétvégéjén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • donceleger8 #4
    Szerintem nagyon is jó volt. Végre nem egy tucat film, egyedi megjelenítéssel. Végig izgalmas volt. Többször is megnéztem annó. A második részt is várom nagyon. Lehet rosszabb lett, de attól még várós.
  • GaborT28 #3
    Hagyjad már; az új Tini Nindzsa mozi biztos benne van a top10-ében.
  • zetortraktor #2
    Azért nem csodálkozol, mert neked nem tetszett? Ez milyen logika? A te ízlésed lenne a tömegízlés, neked minden sikeres film tetszik?

    Akkor az most sokként hatna rád, ha elmondom, hogy a Sin Cityt mennyire imádták a népek, hogy az IMDB top 250-ben is benne van?
  • Sliderx #1
    Sin City-n nem csodálkozom, rém rossz film volt anno. Dögunalom.