Szekeres Viktor

Bukjuk a kannibálokat?

Ki tudja, mikor láthatjuk Eli Roth kannibálos horrorját?

Úgy tűnik, hogy az Open Road Films nem elégedett az Eli Roth-féle The Green Infernóval, vagy a film marketingje nem felelt meg a stúdió sztenderdjeinek, mindenesetre az eredetileg szeptember ötödikére kiírt bemutatót elhalasztották egy későbbi, pontosan meg nem határozott időpontra. Újabb gyomrost kaptak tehát a horrorfilmek rajongói, ami még akkor is igaz, ha ettől a filmtől nem nagyon várt senki nagy sikert, többek között a necces témája miatt - ugyanis az minden jel szerint a kannibalizmusról szól.


A filmet Roth nem csak rendezőként, hanem társíróként is jegyzi, a forgatókönyvön mellette még Guillermo Amoedo dolgozott. A film főbb szereplői Lorenza Izzo, Ariel Levy, Daryl Sabara és Kirby Bliss, a történet pedig pár diákaktivistáról szól, akik New York Cityből az Amazonas környékére utaznak, hogy megvédjenek egy kihalás által fenyegetett törzset, azonban egy balesetnek köszönhetően fogságba kerülnek - épp azok a bennszülöttek kapják el őket, akiknek a megmentésére siettek volna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kisokka #4
    Mert ez a CH softcore változata :D Az is tré volt, ez is az lesz.
  • superdrinker #3
    elég nagy kopintás
    ilyenkor miért nem perelik be őket szellemi tulajdon el bírtoklásáért?
  • gothmog #2
    Ó, én meg már azt hittem, hogy ezt a remekművet is csak késéssel mutatják be nálunk, a gonosz gazember magyar filmkalózok végett... úgy mint a galaxis őrzőit.
    ;)
  • bertino #1
    szinte cannibal holocaust