Szekeres Viktor

Kikerült a netre az új Star Wars-sorozat első 7 perces

Így fog kezdődni az új Csillagok háborúja-tévésorozat.

Felkerült a netre a Star Wars Lázadók (Star Wars Rebels) premierjének első hét perce. A fiatal fiúkat megcélzó Disney XD gyerekcsatorna a tervek szerint októberben mutatja be a Lucasfilm új Csillagok háborúja-sorozatát, melynek története a III. és a IV. mozis rész között játszódik. Az eredeti terv az volt, hogy már nyáron bemutatásra kerül a felvezető tévéfilm, de úgy tűnik, hogy a premier csúszik egy keveset.


A Star Wars: A klónok háborúja (Star Wars: The Clone Wars) készítői gárdája által jegyzett Lázadókban a legutóbbi sorozathoz képest sokkal nagyobb hangsúly helyeződik a Birodalomra. Az egyik fő rosszfiú a sorozatban Inkvizítor névre hallgat majd, s neki, mint az nemrég kiderült, Jason Isaacs kölcsönzi majd a hangját. Az alábbi videó őt mutatja be.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cylonflatus #4
    Se íze, se bűze...
  • Angelus1991ster #3
    Igazad van. Clone Wars szerintem egyrészt a régieknek szólt. Ez meg inkább az új rész röhejes hypolása, reklámozása undorító disney köntösben. Ott a violetta , a disney legsötétebb pilanatainak egyike. Mi lett volna ha nem ezeknek adja el a lelkét a lucas bá?
    Star wars 7.részbe ha beleszólna a disny, mi lenne ott nyávogás, tiniszerelem?
  • Angelus1991ster #1
    Mi ez? ennyire visszafejlődőt a grafika? Clone Wars-nál jóval randább ez. ez edig egy pc játék egyik küldetésének betétvideojának a szintjét is alig éri el. 2007-ben ez szép lett volna. De 2014 van.

    Arc modellek rondák, de haj hülye lengedezésére odafigyelnek. Hát ez így ótvar gagyi lesz.