Szekeres Viktor

Rebootot kap a Pindúr pandúrok

2016-ban új részekkel jelentkezik a The Powerpuff Girls.

A Cartoon Network bejelentette, hogy visszahozza kínálatába egyik legkedveltebb sorozatát, a Pindúr pandúrokat, vagyis a The Powerpuff Girlst. A tervek szerint a vadonatúj epizódokkal jelentkező reboot 2016-ban kerülne képernyőre, minden bizonnyal valamilyen szinten modernizált formában, de egyelőre részletek az új változatról nem szivárogtak ki, s még azt sem lehet tudni, hogy kik fognak dolgozni rajta.

Az eredeti The Powerpuff Girls-sorozat 1998-ban indult el a Cartoon Network műsorán és hat szezonon át, egészen 2004-ig maradt képernyőn. A széria rebootjáról szóló döntést minden bizonnyal elősegítette a januári különkiadás pozitív fogadtatása a közönség részéről. Aki nem ismerné a valóban kultikus szériát és érdeklődik iránta, annak is van egy jó hírünk, hiszen a magyar CN nemrég ismét elkezdte sugározni. Az epizódokat minden hétköznap 6:30-kor lehet megtekinteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Ez a mese ránézésre is trágya. Soha nem voltam képes egy percet se nézni belőle, amíg még volt CN-ünk.
  • jackoneill90 #4
    ha rendszeresen nézted, tudhatnàd, hogy mohó jojó a wcbe tette az alkotóelemeket. így születtek a pernahajderek
  • Tripax #3
    Kihagytad a titkos X vegyületet, ezért nem működött. A WC- be nem merném önteni mert mi van ha nem egy aranyos kislány hanem egy gólem vagy egy fekália démon jelenik meg vagy maga kula bácsi a South Parkból. XD
  • cenobite #2
    Remélem nem fogják 3D-be ültetni, mint ahogy elég sok rajzfilmnél megtörtént az utóbbi időkben. Jobban szeretném ha maradna a klasszikus cartoon.
  • jackoneill90 #1
    már nagyon várom. Cukor, só és minden mi jó! Ti is kipróbáltátok remélem a wc kagylóba dobálni és lehúzni. Hát nem születtek meg. jó tudni hogy 630 kor van. bátor kutyát is adják, a többi kedvencem volt még a dexter, jhonny bravo, samurai jack.
    utóbbi években meg ezt a bugyuta totál dráma szigeteket nyomják. azóta nem nagyon néztem cn-t