Szekeres Viktor

Az új Majmok bolygója-film még az előző részt is lepipálja?

Az előzetes vélemények szerint A majmok bolygója: Forradalom még a remek Lázadásnál is sokkal jobb lesz.

Itthon július 17-én kerül bemutatásra a mozikban A majmok bolygója: Forradalom (Dawn of the Planet of the Apes), és a film első kritikái arra engednek következtetni, hogy még a remekül fogadott és pár éve hatalmas meglepetést kiváltó sikert arató A majmok bolygója: Lázadáson is túltesz majd a film. A RottenTomatoes elnevezésű kritikaösszesítő oldalon jelenleg öt kritikát lehet elolvasni, melyek közül 4 pozitív, egy pedig negatív előjelű lett. A The Hollywood Reporter ismert kritika, Todd McCarthy szerint a film nagyjából úgy viszonyul az előző részhez, mint A birodalom visszavág a Csillagok háborújához. De a Variety kritikusa is úgy látja, hogy a film mindenben felülmúlja elődjét, a HitFix szerint egy nagyszerű scifi született.

A nagy kérdés, hogy A majmok bolygója: Forradalom hozza-e a papírformát és fog-e tarolni a mozikban, bevétel tekintetében. Az efféle, többség által dicsért sikerfilmeknél ugyanis a második rész szinte mindig felülmúlja az első teljesítményét. Márpedig, ha ez megtörténik, akkor a Forradalom az év egyik legnagyobb sikere lehet, hiszen a Lázadás 2011-ben Amerikában 178, a világ többi részén pedig 305 millió dollárig jutott el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Molnibalage #5
    Az első trafót láttam, egyszer. A többi azután már nem is érdekelt...
  • sempronius18 #4
    Az a gépfegyveres lovasroham a gépfegyveres fedezékben lévő védők ellen büntet.....mégse lettek okosabbak azok a majmok.....persze majd aratnak vele mert epic......
  • zetortraktor #3
    Ó, éljen a dedó.
  • Relixo #2
    Persze... menjél a Transformers dinós filmre akkor, az a neked való.
  • Molnibalage #1
    Az első rész nem volt nagy szám, egyszer nézhető.