Szekeres Viktor

Megkapta 2. szezonját a Breaking Badből készített új sorozat

Már premier előtt biztosak lehetünk benne, hogy elkészül 23 epizód a Better Call Saulból.

Még be sem mutatták, sőt, még el sem kezdték forgatni a Totál szívás (Breaking Bad) alapján készített Better Call Saul című komédiát, az amerikai AMC csatorna máris bekérte a széria második szezonját. Mindez azt jelenti, hogy az illetékesek egyrészt ennyire elégedettek voltak a forgatókönyvek minőségével, másrészt ennyire bíznak abban, hogy a közönség pozitívan fog reagálni a spinoffra.

A Better Call Saul a Netflix és a Sony Pictures Television gyártásában készül, s némi csúszás után 2015 elején kerül bemutatásra Ameirkában az AMC csatornán, hogy nem sokkal a szezonfinálét követően elérhetővé váljon az összes epizód a Netflix stream-szolgáltatónál - nem csak az Egyesült Államokban, hanem Latin-Amerikában és Európában is. A sorozat főszereplője természetesen a Breaking Badből már jól ismert Bob Odenkirk lesz, a készítő pedig az a Peter Gould, aki megalkotta Odenkirk ügyvéd karakterét, Saul Goodmant.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • weine #2
    Pedig az ügyvéd karakteréből más műfajra nehéz lett volna következtetni...
  • tomboy013 #1
    "Még be sem mutatták, sőt, még el sem kezdték forgatni a Totál szívás (Breaking Bad) alapján készített Better Call Saul című komédiát..."
    Komédia lesz? Azt hittem dráma mint a Breaking Bad. Hát ez elég rosszul hangzik :S