Szekeres Viktor

Itthon is láthatjuk a tavalyi év legrosszabb tévésorozatát

Kifejezetten pocsék sorozatot vásárolt a hazai Comedy Central.

Itthon is bemutatásra kerül a 2013/14-es amerikai tévés évad magasan legpocsékabb sorozata, a Dads. A sorozat, melynek készítőgárdájában többek között Seth MacFarlane is jelen volt Magyarországon a Comedy Central műsorán kerül bemutatásra június nyolcadikától, Így neveld a Faterod címen. Odakint a Fox adott otthont a szériának, de a 18 részes első szezont követően befejezte a komédiát.


Az Így neveld a Faterod klasszikus, élő közönség előtt felvett széria, melyet jellegéből fakadóan másodpercenként szakít félbe a közönség hahotázása. A két főszereplő Seth Green és Giovanni Ribisi, ők alakítják azt a két, videójátékokkal foglalkozó srácot, akik édesapjukkal kényszerülnek együtt élni. Mellettük még fix szereplőként olyan színészeket láthatunk, mint Brenda Song, Martin Mull, Peter Riegert, Tonita Castro és Vanessa Lachey.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lengabor #1
    A Miller család rosszabb, nem beszélve a Férfiak vagyunkról, ami két rész után megbukott. Utóbbit hiába tartják néhányan jónak, a sorsa megpecsételődött, vagyis a többség szerint az is pocsék volt. Vagy ami rosszabb: már az előzetese is annyira rossz volt, hogy fel sem keltette a nézők figyelmét.
    Ez legalább 18 részig kihúzta.