Szekeres Viktor

Kifejezetten jónak tűnik Robert Downey Jr. új filmje - előzetes

Robert Downey Jr. érdekesnek tűnő, drámai hangvételű krimi főszereplője lesz októberben.

Megérkezett Dave Dobkin új filmjének, a The Judge-nak az első előzetese. A rendezőt legtöbben az Ünneprontók ünnepe készítőjeként ismerheti, de ő jegyzi többek között a Testcserét, a Télbratyót és az itthon Jackie Chan: Londoni csapás címen futó akciómozit is. Legújabb rendezése azonban a jelek szerint jóval komolyabb alkotás lesz, hiszen a történet egy ügyvédről szól, aki visszatér szülővárosába tőle eltávolodott apjához, akit a városka bírójaként gyilkossággal gyanúsítanak.


A főszereplő Robert Downey Jr. Twitteren azt írta a The Judge-ról, hogy ez a film, amit pályája eleje óta mindig is meg akart csinálni, s mindössze 49 évébe került. A sokak számára csak Vasemberként és Sherlock Holmes-ként ismert Downey Jr. partnerei a filmben olyan színészek lesznek, mint Robert Duvall, Vera Farmiga, Vincent D'Onofrio, Jeremy Strong, Dax Shephard, Billy Bob Thornton, Melissa Leo, Ken Howard, Emma Tremblay, Balthazar Getty, David Krumholtz, Sarah Lancaster, Grace Zabriskie és Denis O'Hare. Az amerikai premierre október 10-én fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #1
    Nem bántásból,de akik csak Holmes-ként és Stark-ként ismerik,és a korai munkásságait nem,azokkal kötelezően megnézetném a Chaplint :)