Szekeres Viktor

Előzetest kapott az ősz legjobban várt filmje

David Fincher eddig nem nagyon hibázott pályája során, s úgy tűnik, hogy most sem fog.

Megérkezett az első előzetes David Fincher várva várt új filmjéhez, a Holtodiglanhoz (Gone Girl). Az amerikai mozikban október harmadikán bemutatásra kerülő krimi Gillian Flynn népszerű regénye alapján készült az írónő által írt forgatókönyv alapján, mely természetesen zömében követni fogja az itthon is megjelent regényt, de állítólag befejezését tekintve különbözni fog. Mindezt Flynn mondta el, bár persze azt nem tudjuk, hogy csak bizonyos részleteket érintenek-e a változások, vagy teljesen módosul a lezárás.


Mivel még majdnem fél év van a bemutatóig, így nem csoda, hogy egyelőre még a történetre nem tér ki túlságosan a fenti videó. A filmben egyébként a főhőst alakító Ben Affleck mellett olyan színészek fognak még feltűnni, mint Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry, Kim Dickens, Patrick Fugit és Carrie Coon. A Holtodiglan történetéről elég annyit tudni, hogy egy ötödik házassági évfordulójára készülő férfiról szól, aki bejelenti felesége eltűnését - minden más információ erősen spoiler lenne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    nem baj gyerekek, nektek majd jön egy újabb avengers. :-)
  • Dark Messiah #4
    mint általában, minden benne van az előzetesekben....túl sokat mutatnak, és amúgy se tűnik egy 'na majd le köt engem és körmömet rágva figyelem a végéig' típusú filmnek....
  • MsUser #3
    Az előzetesből az egész sztori kiderül, csak a cselekményeket lehet már csűrni-csavarni és a csattanót a végére, ha van!
  • Zombee #2
    Azt se tudtam, hogy jön. De ha tudtam volna, akkor se lennénk előbbre, mivel a regényt se ismerem. Hidegen hagy az amerikai bestseller ponyvairodalom.
  • Sir Quno Jedi #1
    én nem várom