Szekeres Viktor

Ráerősítenek a romantikára az Arrow-ban

Oliver két riválist is kap az Arrow 3. szezonjában, Felicity pedig egy szerelmi szálat.

Új szereplők érkeznek az Arrow (itthon: A zöld íjász) című képregény-sorozat harmadik szezonjára. Természetesen az egyikük egy új szuperhős lesz, aki a jók oldalán lép be a képbe, míg a másikuk egy igazi rosszfiú. A kérdés, ami a rajongókat foglalkoztatja, természetesen az, hogy a civilként leírt figurák kiknek lesznek megfeleltethetőek a DC-univerzumban.

Egyikük, a Daniel kódnéven futó karakter huszonéves lesz, jóképű, rejtélyes és nagyon intelligens üzletember, aki korszakalkotó technológiát fejleszt ki. A sármos és magabiztos megjelenésű, ám tragikus múlttal rendelkező férfi Felicity karakterével fog összejönni romantikus szinten, Olivernek meg egyszerre lesz vetélytársa üzlet és magánélet terén. Az első rajongói tippek szerint ő lehet Blue Beetle, vagyis Kék Bogár.

A rosszfiú kódneve a szereposztó hirdetéseken Seth. A karakter a hivatalos leírás alapján egy iskolázott, igen ambiciózus bűnöző, aki úgy kerekedik felül ellenségein, hogy egy, az akaraterejüket lecsökkentő szernek teszi ki őket. A tippek itt sokkal szélesebb skálán mozognak, bár Jonathan Crane, alias Scarecrow (Madárijesztő) vezeti a rangsort, de ő, a leírással ellentétben fizikálisan nem nagyon venné fel a versenyt Oliver Queennel.

A két fontos szereplő mellett a mellékszálon, a hongkongi visszaemlékezésekben színre lép Oliver mestere, főnöke és későbbi barátja, aki Toshi néven fut, valamint a harcművész Akiko, aki Toshi felesége lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!