Szekeres Viktor

3 idióta plakát a nyár legvártabb komédiájának

A papírforma szerint a Tammy hatalmas sikernek ígérkezik, hiszen a kampánya pont arra erősít rá, amire kell.

Új plakátok érkeztek a New Line Cinema és Warner Bros. Pictures stúdiók közös filmjéhez, a Tammyhez, melyet Melissa McCarthy, Susan Sarandon, Allison Janney, Gary Cole, Mark Duplass, Toni Collette, Nat Faxon, Dan Aykroyd és Kathy Bates főszereplésével július másodikán mutatnak be az amerikai mozik. A plakátok mindegyike hasonló poénra épül és természetesen McCarthy karakterét emeli ki, hiszen csakis rajta múlik, hogy sikeres lesz-e a film.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Azt pedig, hogy a Tammy a legvártabb komédia Amerikában, abból következik, hogy a színésznő a Koszorúslányok számára Oscar-jelölést hozó mellékszerepe óta két vígjátékban volt főszereplő: a Személyiségtolvajban Jason Batemannel és a Női szervekben Sandra Bullockkal. A két, közel sem drága film csak Amerikában 130 millió dollárt meghaladó bevételt meghaladó sikerré vált 35-40 millió dolláros nyitóhétvégét követően.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RolEnD #3
    Ettől az idióta, erőltetett nőtől gyomorsavat gargalizálok, ahányszor meglátom. Minden filmjében valami gyökér, közönséges szerepet játszik, ami számomra eddig egyáltalán nem volt vicces, ellenben rohadt idegesítő.
    Egyébiránt lehet, hogy jó színész, csak nem ezekben a szerepekben...
  • Wittgen #2
    Nálam a McFarlane film a legjobban vár jelenleg, ha meg lenne Rogen-Franco-McBride vagy Wright-Frost-Pegg múvi, akkor azt várnám a legjobban, de egy eddigi filmjei alapján humortalan karakterrel előadott pocsék tucat amcsi vígjáték biztos, hogy nem éri el nálam az ingerküszöböt.
  • Zombee #1
    Ebből még nem következik, hogy ezt várják a legjobban. Írtad volna azt, hogy Amerikában cikkeznek, beszélnek is arról, hogy ezt várják a legjobban.
    Amúgy mindenki mindent legjobban vár? Én még az említett filmeket sem láttam. Erről sem hallottam. Ezek az agyonsztárolt komédiák többnyire szarok mind, a tedes faszi filmje is csak akkor kezdett érdekelni, amikor megbukott, az még lehet jó. A Személyiségtolvajra még az SG is azt írta, hogy fos :)