Szekeres Viktor

Készül a Gran Turismo-mozifilm

Ha minden jól megy, akkor talán már 2016-ban láthatjuk a Gran Turismo-játékokból készített filmet.

A Sony Pictures tavaly nyáron vette meg a Gran Turismo-vidóejátékok mozifilmes adaptálásának jogait, s úgy tűnik, hogy egyelőre folynak a tervezett első mozifilm előkészítésének munkálatai, bár arról továbbra sincsenek hivatalos információk, hogy ki fogja írni a forgatókönyvet, csak annyi ismert, hogy a produceri teendőket Dana Brunetti és Mike De Luca látja el. A Gran Turismóval, persze csak siker esetén, a Sonynak is lehet egy autós franchise-a, ami jól jönne a stúdiónak, hiszen a Universal a Halálos iramban-filmekkel már egy ideje tarol, és nemsokára a Disney is bemutatja a Need For Speed-mozifilmet.

A Gran Turismo-féle tervek megerősítésére egy nemrég megjelent Variety-cikkben került sor, mely azt fejtegette, hogy a Sony stúdiónak több sorozatra van szüksége ahhoz, hogy versenyképes legyen. A cikk kitért arra, hogy a Pókember-, a James Bond- és a Hupikék törpikék-széria mellé a jövőben a Gran Turismo léphet be, valamint R.L. Stine Goosebumps-könyvsorozatának adaptációja. És, talán a két perces rövidfilm alapján készített Pixelsnek is lesz erre némi esélye.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    egy olyan szintű forgatókönyv, mint az NFS film (igen apró termetű, tipikusan szappanért hajoló emberke, ártatlanul börtönben, majd, mikor kisántikál a börtön proktológiáról, nagyon mérges arckifejezéssel bosszulni indul. és közben koenigsegg makettek repkednek. THE END), biztos lapul valamelyik b/h-ollywoodi idióta fiókjában, nem?
  • rdt89 #4
    Azok után, hogy a Minecraftot is megfilmesítik (jó csak animáció szerepében, de akkor is) nincs min meglepődni. Én egy dolgot nem értek lehet én vagyok a hülye(sőt biztos), de a Sony Picturs minek vette meg a jogokat saját magától?
  • Zombee #3
    Én már a Need for Speed-ben sem érzem a filmhez szükséges tartalmat, de ez már a legalja. A Microsoft Flight Simulatorból mikor lesz film? Vagy a Landwirtschaft Simulatorból...
  • Dynamic #2
    Hát ez tényleg hiánypótló. A Need for Speedben még csak-csak van spiritusz (gengszterek, autós üldözés, rendőrök), de ez nem egy sima autóverseny, mindenféle körítés nélkül? Értem én, hogy kellet egy autós film nekik is, és bármilyen sztorit lehet hozzá írni, de akkor is...
  • bdzsana #1
    Hát erre nagyon nagy szükség van. Egy nagy űrt fog majd betölteni:D:D:D