Szekeres Viktor

Már Jean-Claude Van Damme filmjeit is rebootolják

Ki hitte volna, hogy Hollywood egyszer Van Damme vackaira is ráfanyalodik?

Nem csak az Időzsaru-franchise felélesztésében gondolkodik Hollywood, hanem egy másik Jean-Claude Van Damme-filmet is rebootolna, a Kickboxert. Az Amerikában 1989-ben bemutatott és 15 millió dolláros bevételt elérő akciófilm rebootját a The Exchange fogja elkészíteni, a tervek szerint komoly összegek ráfordításával - mindezt a Cannes-ban jelentette be a produkciós cég.


A tervek szerint az új Kickboxert Stephen Fung rendezné, a Tai Chi Zero készítője, a főszereplője pedig egy kvázi újonc lenne, Alan Moussi. Mellette két, a küzdősportok világából ismerős arc fog feltűnni kisebb szerepben: az UFC-s bajnok Georges St. Pierre, akitől ugyancsak nem áll távol a filmek világa, többek között a második Amerika kapitányban láthattuk, valamint a pankrátor, Dave Bautista, aki pedig nemsokára egy másik Marvel-filmben fog szerepelni, a Galaxis őrzőiben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • StoneCold7 #10
    Vackai? Hagyjuk már, mikor egész nap veri a marvel filmekre mindenki aminek aztán a fél világ pusztulásán kívül más értelme nincs. Meg biztos azért imádja a ezeket a filmeket 10 emberből 8 minden korosztályból mert vackok. Persze nyilván van egy pár vacak filmje, de ezek pont nem azok, de majd a rebootok azok lesznek.
  • dzsagon #9
    A cikk írója egyszerűen ostoba vagy csak provokálni akart, mikor leírta a "vacak" szót.
  • Zombee #8
    A Timecop: The Berlin Decision-re gondolsz? Még csak nem is hallottam róla, valószínűleg vagyunk még így páran. Valami ótvar DVD-re gyártott szemét lehet.
    Tudom, hogy az Időzsaru képregényfilm, de erről a nevenincs 2. részről meg a 9 rész után véget ért sorozatról nem is vagyok hajlandó tudomást venni. A sorozat rémlik TV újságból, de sose láttam. Nekem az Időzsaru messze van a franchise-tól.
  • Zombee #7
    A Dupla dinamit szerintem jó. :) Anyagilag is sikeres film volt.
  • Józsibácsi #6
    Mi az hogy vackai? Azért volt egy-két igencsak jó filmje. Pl a Tökéletes Célpont, a Hirtelen Halál, az Inferno, A Kalandor, a Tökéletes Katona stb... jó néhány top filmje volt. Tőle amúgy sem színészi teljesítményt vagy nagy sztorit, rendezést, művészetet kell várni, hanem jó bunyókat. Aki fikáz a filmművészi dolgok hiánya miatt egy bunyós akciófilmet, az egyszerűen ostoba, mert nem érti ezt a műfajt.. Harcművész-akciófilm műfajban egyáltalán nem volt rossz, amikor a top-on volt a Van Damme. Könyörgöm, nézzünk már meg egy Seagalt vagy egy Chuck Norrist...! A legtöbb filmjük nézhetetlen borzadály... Van Damme filmek hozzájuk képest Oscar díj szintűek... Nyilván ő is csinált sok óhatatlanul sok borzadályt, pl az Időzsaru vagy a Dupla Dinamit és hasonlók. Ez benne van ebben a műfajban. Nézzük már meg a nagy művész Rodrigezt pl vagy Tarantino-t, időnként képesek olyan irtózatos celluloid pazarlásra, hogy jobban járt volna a világ ha a forgatókönyvekkel kitörlik seggüket, legalább egy kis természetvédelem lett volna.... nemde?
  • Ender Wiggin #5
    ezek a filmek alapból videóra/dvdre és bukásra vannak ítélve. egy korabeli szupersztár korabeli érdekességnek számító filmjét rebootolni értelmetlen és nem is hoz sikert sosem. miért jó az, hogy stallone, schwarzi és most már van damme filmjeit is sorran újraforgatják nímandokkal? a gagyi forgatókönyvek 30 éve még menőnek számítottak, de ma...?
    az időzsaru meg szimplán a legjobb van damme-film, amiben még színésznek is nézném az amúgy gór-nagy tanodában is ciki képességű belgát, és technikailag is rendben van.
  • zetortraktor #4
    Az Időzsarunak van második része, képregény változata és még tévésorozat is készül belőle.
  • hgaben90 #3
    A "nyereséges" abban minősít, hogy van valamire kereslet. Ami igenis fontos dolog, mert az öncélú művészet csak egy viszonylagosan újkeletű dolog, a művészetnek korábban mindig volt valami féle gyakorlati haszna (a "cirkusz a népnek" is gyakorlati haszon, szeretjük, vagy sem).
    Nem minden remake rossz (A sebhelyesarcú, Legenda vagyok), jöjjön csak!
    (Bár én kisebb koromban Van Damme filmjeit pl kimondottan csíptem, még ha ma már nem is tudnék végigülni egyet)
  • SupraMKIII #2
    Nyereséges? És az mennyiben minősíti? A "Barátok közt" és a "Való Világ" is nyereséges, mert eltartja a csatornát ami vetíti, de ettől még a bolygó szégyene mind a kettő.

    Amúgy hadd jöjjön a reboot! Ha nem ez a bamba képű majom lesz bennük, még lehetnek jó filmek is. De jobbak mindenképpen :-)
  • Zombee #1
    Mi az, hogy vackok?
    Az Időzsaru csak egy film, nem franchise (egyetlen film nem is lehetne az).
    Amúgy egészen a Nyerő párosig az összes filmje nyereséges volt, több esetben nem is kicsit. A Nyerő páros aztán meg nagyon nem, utána nem is volt túl sok értékelhető filmje, a Knock Off is rettentő szar, későbbieket meg se néztem.