Szekeres Viktor

Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai új előzetese szinkronosan

Új előzetest kapott Bryan Singer mutánsos akciófilmje, az X-Men: Az eljövendő múlt napjai.

Megérkezett az X-Men: Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past) legújabb előzetese, melyet még legalább egy, végső mozis trailer követni fog, no meg perszer jó pár tévés spot is. A képsorokat elnézve megállapíthatjuk, hogy Bryan Singer rendezőn nem fog múlni az új X-Men-film sikere, mint ahogy elvileg a történeten sem szabad, hiszen a Days of Future Past az egyik legjobban sikerült képregényes sztori.


Sőt, talán azt is megkockáztatnánk, hogy aki nem ismeri a történetet, az inkább tartsa magát távol a fenti trailertől, mert bizonyos fordulatokra fény derül benne. Meg aztán nincs is olyan messze már a nyár, amikor is végre láthatjuk a filmet. (Míg az amerikai premierre május 23-án fog sor kerülni, addig a magyar bemutató jelen állás szerint egy nappal korábban, május 22-én lesz.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Quno Jedi #6
    Így van, senki semmilyen bőrt nem húz le sehonnan. Aki ezt állítja, az vagy erősen alultájékozott, vagy rosszabb. Ez egy régen megírt egyedi sztori, nagyon precízen kidolgozva, kiváló (még inkább ultraszuper) színészekkel és a pénzt sem sajnálták rá ezúttal. Nem mellesleg a rendező csinálta az első két részt, amiből a második minden idők egyik, ha nem a legjobb képregényfilmje. Ez azért ad némi reményt ugyebár... :D
  • kalapos01 #5
    Mi ebben az ugyanaz? Először van ez a sztori, ami egyébként a legjobb a képregényes X-Men történelemben. Lehet, hogy csak azért unod, mert folyton képregényfilmeket nézel. De akkor benned van a hiba.
  • Krinyo #4
    Azért kattintottam mert érdekelt, hátha végre nem egy újabb bőrt húznak le. Tévedtem és hangot adtam a véleményemnek. Nem látom sehova kiírva, hogy csak pozitívan lehet véleményt alkotni...
    És igen, baromi unalmas, hogy újra és újra ugyanazt adják el, egyre bugyutább köntösben.
  • tomboy013 #3
    Akkor minek kattintottál a hírre? Hogy ezt megoszd velünk? Az ilyen "értelmes" hozzászólások baromi unalmasak már... Na mindegy.
    Eleinte nem rajongtam az X-men filmekért, de kezdenek egész jók lenni. Úgyhogy nekem várós.
  • Krinyo #2
    Baromi unalmas már ez
  • Sir Quno Jedi #1
    a tréler nem nagy eresztés, pláne így magyarul, de a film oda fog baxni keményen