Szekeres Viktor

Az egyik Marvel-rosszfiú 9 filmre szóló szerződést kapott

A Marveles képregény-adaptációk egyik színésze spoileres információkat kotyogott ki.

A napokban érdekes információk kerültek napvilágra az egyik, a Marvel Studios által kötött színészi szerződésről. Ezek egyeseknek spoileresek is lehetnek abból a szempontból, hogy a színész karaktere nem fog meghalni egy ideig, s bár ez a szuperhősös műfajban egyáltalán nem meglepő, de csak az olvasson tovább, aki nem fél az efféle információktól.

A szóban forgó színész nem más, mint Sebastian Stan, aki az Amerika kapitány: Az első bosszúállóban Buckyt alakíthatta, s a folytatásban, a Tél katonájában is fel fog tűnni - a többség minden bizonnyal tudja, hogy milyen szerepben. Stan a napokban azt nyilatkozta a Newsarama című képregényes lapnak, hogy eredetileg kilenc filmre szóló szerződést írt alá a Marvel Studiosszal. Márpedig ez jóval több filmet jelent, mint amennyire például az Amerika kapitányt alakító Chris Evans leszerződött.

Stan tehát a Marvel tervei szerint akár hét további Marvel-filmben is feltűnhet, természetesen az Amerika kapitányok mellett jó eséllyel A bosszúállókban. Azonban ez a hosszú szerződés elindította a találgatásokat, miszerint a közeljövőben meg fogják ölni Steve Rogerst, aki jelenleg Amerika kapitány, s a jövőben, miképp némelyik képregényes sztoriban, Bucky veheti fel a partióta jelmezt, s foghatja a kezébe az ikonikus pajzsot. Persze az is lehet, hogy erről szó sincs, mindössze további Marvel-filmek vendégszerepében is fog jó- vagy rosszfiút alakítani, ahogy azt az éppen aktuális történet megkívánja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!