Szekeres Viktor

Végre láthatjuk a fekete Jézus történetét

Az Adult Swim új sorozata valószínűleg fog némi vihart kavarni.

Az amerikai Adult Swim tévécsatorna, mely a Cartoon Network felnőtt verziójának mondható, közleményben jelentette be, hogy sorozatot készít a Black Jesus című pilotból. A főleg animációkban és 10 perces epizódokból álló sorozatokban "utazó" Adult Swim legújabb projektje elég rendhagyóra sikeredett, ugyanis egyrészt élőszereplős lesz, másrészt pedig 20 perces epizódokból fog állni.

Az idén bemutatásra kerülő Black Jesus főszereplője a Grand Theft Auto V-ből is ismert Gerald "Slink" Johnson lesz, ő lesz az, aki néger Jézusként a comptoni gettóban próbálja terjeszteni az embereket szeretetre ösztönző tanait követői segítségével. A sorozat egyébként főképp azért tarthat számot az érdeklődésünkre, mert a készítője nem más, mint az az Aaron McGruder, akinek korábbi szériája a Kertvárosi gettó (The Boondocks), amely hamar kultstátuszba lépett, s nem véletlenül tartják az elmúlt évek egyik legjobb animációs sorozatának.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Miért kavarna vihart? Nem a keresztre feszített Jézusról fog szólni... ami nagy kár, tekintettel arra, hogy jó eséllyel ő sem kaukázusi fehér volt. :)
  • Cickány90 #1
    Hmm, ha hasonló lesz a Kertvárosi gettóhoz, akkor várós