Szekeres Viktor

A Jim szerint a világ a Comedy Central királya

Vannak sokkal viccesebb sorozatok is, de a Comedy Centralon a Jim szerint a világ a legnézettebb.

Hiába látható napi négy alkalommal a Comedy Centralon és napi kétszer a STORY4 műsorán is a Jim szerint a világ (According To Jim), s hiába ostorozta annak idején minden kritikus, s értetlenkedtek sokan a létezésén és azon, hogy nyolc évadot megért, a komédia még mindig nagy kedvence a hazai közönségnek. Legalábbis, ha a Comedy Central nézettségi adataira alapozunk, melyek szerint naponta bőven több, mint százezren nézik az élő közönség előtt felvett sorozatot a csatornán.


Ez a 18-49-es, a csatorna számára igen fontos korosztályban 70-80 ezer nézőt jelent, ami általában 7% fölötti közönségaránnyal jár együtt, annak ellenére, hogy az epizódok ma már csak ismétlések. A Jim szerint a világ mellett február elején a Férjek gyöngye és az Életem értelmei volt még nagy kedvence a Comedy Central nézőinek, az Így jártam anyátokkal és az Agymenők ismétlései lemaradva kullogtak a 4-5. helyen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sippie #5
    Ha az így jártam anyátokkal-t adnák mindennap ugyanabban az idősávban akkor az lenne a legnézettebb.
  • zetortraktor #4
    Hétvégén délelőtt a CC-nek alig mérhető a nézettsége. Este 5-kor és 6-kor nézett igazán.
  • Cickány90 #3
    Azokon a részeken, amit láttam kb. 1-2 alkalommal röhögtem, az egyik legrosszabb sitcom.
  • Sequoyah #2
    Hétvégén felkelek 9 körül, és bekapcsolom a TV-t. Ilyenkor sehol nem megy semmi értelmes, szóval marad a ComedyCentral. Ott pedig épp ez megy.
    Szóval bármit tesznek ebbe az idősávba, valószínűleg nézett lesz. (Másik ilyen időpont este/késő este alvás előtt)

    Bár a CC nagyon dolgozik azon, hogy elkapcsoljak, kikapcsoljam a TV-t az ezerszer megismételt részekkel, és már sikerül is nekik. Most komolyan, van 8 évadnyi rész, de folyton ugyanazokat adják, és ez kb az összes sorozatukra igaz. Pörgesség végig az egészet és ismételjenek utána, akkor talán nem unnám annyira, de ne napon belül.
  • Nabateus #1
    Es ezek a leg"jobb"ak?!?!