Szekeres Viktor

Készül az új Monty Python-film

Napokon belül elkezdődik a legújabb Monty Python-mozifilm forgatása.

2010-ben derült ki, hogy Az élet értelme, a Gyalog galopp és a Brian élete után újabb Monty Python-film fog készülni, s talán idén ez a terv végre realizálódni is fog. A Deadline információi szerint ugyanis Kate Beckinsale leszerződött az Absolutely Anything című filmhez, melyet a Monty Pythonos Terry Jones rendez a humortársulat tagjainak (John Cleese, Terry Gilliam, Michael Palin) főszereplésével - Graham Chapman már nem él, míg Eric Idle nem vállalta a szereplést. Márpedig az újabb színész szerződtetése azt jelzi előre, hogy a projekt előkészítése felgyorsult.

A Monty Pythonosok és Beckinsale mellett még Simon Pegg, Robin Williams, Sanjeev Bhaskar, Eddie Izzard és Joanna Lumley is részt vesz a produkcióban, melynek a forgatókönyvét is Jones írta Gavin Scott közreműködésével. A történet egy tanárról fog szólni, akinek földönkívüliek megadják a lehetőséget, hogy minden kívánsága valóra váljon. A forgatás március 23-án kezdődik Londonban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zalkad #4
    Eric Idle valamiért nem vállalta el... ez nagyon nem jó jel.
    Gyanítom, hogy ez inkább egy "hal neve Vanda" vagy "fészkes fenevadak" szerű film lesz, ami nekem ugyan tetszett, de semmiképpen sem méltó / merhető a Monty Python filmekhez.

    Szóval biztosan jó filmvígjáték lesz ez is... de nem "igazi" Monty Python, az is biztos :(
  • Ender Wiggin #3
    "félek én ettől"
    én is...
  • Zombee #2
    Félek én ettől...
  • Dynamic #1
    Ilyen nevekkel muszáj jól sikerülnie. Nagyon várom.