Szekeres Viktor

Kevin Costnerből sem lesz Liam Neeson

Luc Besson Kevin Costnert is megajándékozta egy akciófilmmel, de az a Taken sikerét nem érte el.

Amerikában pénteken mutatták be Kevin Costner új akciófilmjét, a nálunk március 14-i premierdátummal rendelkező 3 nap a halálig (3 Days to Kill) című filmet. Az akciómozi Luc Besson "istállójából" került ki, a francia filmes ezúttal producerként és forgatókönyvíróként működött közre, a rendezést McG-re bízta. A filmben Costner egy haldokló titkosügynököt alakít, aki megpróbál kibékülni a lányával, amikor lehetőséget kap arra, hogy egy kísérleti gyógyszeres kezelést kapjon, ha elvégez egy utolsó megbízatást.


Miképp azt Besson filmjei esetében megszokhattuk, a 3 nap a haláligot is Európában forgatták, közelebbről Franciaországban és Szerbiában. Azonban úgy tűnik, hogy ez a film sem fogja megismételni az Elrabolva, valamint a többi Besson-Neeson kollaboráció sikereit, ugyanis az első becslések szerint Amerikában 4 millió dollár körüli nyitónapot produkált. Ez nagyjából 12-13 milliós első hétvégi teljesítményt fog jelenteni, ami azt is jelenti, hogy a start nem fogja elérni Besson tavaly őszi bemutatójának, a Vérmeséknek a 14 millió dolláros nyitányát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #4
    Azert ezt nem mondanam Costnere...
    Meg Stathamre sem, hogy torpe....
  • emberz #3
    Vannak színészek, akikre már ránézni is élmény, és vannak az átlagosak. Na, a Costner az átlagosabb.
  • emberz #2
    Ne felejtsük el, hogy Liam Neeson egy karizmatikus ember, aki mellett Kevin Costner igencsak eltörpül (bár jónak tartom őt is, de azért...), amikor rájuk nézel, azonnal láthatod. Neesonnak már az (merevsége ellenére különös módon vonzó) arcjátéka is érdekesebb, mint Costneré, aki pedig első pillantásra elevenebbnek tűnik.
  • Ender Wiggin #1
    De míg a Taken egy viszonylag ihhető szituációból indul ki, Cosner filmje minden másodpercében teljes képtelenség. Mint a kopasz törpe filmjei, hogyis hívják statham...kb. ennyit tud Besson. Hol vannak már a régi, érdekes, bizarr filmjei? A Wasabi után abba kellett volna hagynia.