Szekeres Viktor

Jóféle előzetest kapott Luc Besson legújabb rendezése

Luc Besson új filmje szeptemberben érkezik és pár amerikai színészlegenda fog bolondozni benne egy franciaországi helyszínen. A The Family előzetese a napokban érkezett meg.

Kikerült a netre Luc Besson legújabb filmjének, a The Family című komikus akciófilmnek az első előzetese. Ugyan az elmúlt években rengeteg filmre hivatkoztunk úgy, mint az új Luc Besson-film, de ez a kijelentés ezúttal teljes mértékben megállja a helyét, ugyanis a francia filmes nem csak producere az Amerikában szeptember 20-án bemutatásra kerülő alkotásnak, hanem a rendezője is.


A tanúvédelmi programos történettel rendelkező The Family sztoriját a fenti előzetes alapján könnyen dekódolni lehet, a film főbb szerepeiben pedig olyan színészlegendákat láthatunk, mint Robert De Niro, Michelle Pfeiffer és Tommy Lee Jones - mellettük még Dianna Agron és John D'Leo kapott fontosabb szerepet. Ha pedig Luc Besson neve nem lenne elegendő a nézők kíváncsiságának felkeltéséhez, akkor azt is érdemes megjegyezni, hogy a The Family egyik producere egy bizonyos Martin Scorsese.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mflex #3
    Jónak tűnik!
  • spR #2
    Nagyon jo!
  • Magiszter #1
    Ezt meg kell nézni! Állati!