Szekeres Viktor

Conan lehet a Batman vs. Superman-mozifilm fő rosszfiúja

A Baywatch egykori szépfiúja, a Csillagkapu Atlantisz Rononja, Jason Momoa kaphatja a Batman vs. Superman egyik fontos szerepét, mely sokak szerint az egyik rosszfiú karakterét takarja.

Hollywoodban nagy erőkkel folyik Az acélember második részének, az egyelőre Batman vs. Supermanként emlegetett folytatásfilmnek a castingja. Az ezzel kapcsolatos legfrissebb hírt a Heat Vision szolgáltatta. A The Hollywood Reporter blogja arról számolt be, hogy a mostanság a Trónok harcából, valamint az új Conanból ismert Jason Momoa tárgyal a készítőkkel a film egyik kiemelt szerepével kapcsolatosan.


Momoa testalkatáról természetesen sokaknak azonnal az jut eszébe, hogy a film egyik brutális rosszfiúját játszhatja. A Heat Vision ugyan közelebbi infót nem tud a a szerepről, de egyes pletykák szerint lehet, hogy a "kryptoni gyilkológépet", Doomsdayt fogja alakítani, aki a film egyik fő rosszfiúja lehet. Más források szerint viszont Momoa karaktere a jók oldalán állhat, mint J'onn J'onzz, azaz The Martian Manhunter - az alakváltó földönkívüli az Igazság Ligájának egyik törzstagja. Utóbbi karakter egyébként jó eséllyel szerepelni fog a filmben, hiszen Denevérember és Csodanő, valamint Villám pletykált jelenléte is arra utal, hogy a filmben összehozzák a DC-s képregény-univerzum legikonikusabb szuperhős-csapatát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zenszkij #7
    Zombee, érdekes amit mondasz. Ikonikus hősök? Amerika Kapitány? Hagyjuk már. Csak azért mert a Marvel már 6 éve hypolja a saját karaktereit, azok semmivel sem ikonikusabbak mint a DC univerzum hősei. Ez a Thor is, gyerekként egy képregényével nem találkoztam, de ez vonatkozik Vasemberre, meg a két töltelék karakterre, nevüket se tudom, egyiket tán vmi özvegynek hívják, a koma meg hagyjuk. Hulk képregényt fogtam a kezembe. Hangyaember? Az meg ki, Atom Anti? :D :D. Jah meg Pókembert még vettem, gyűjtöttem is, de az nincs benne a bosszúállókban (nagy hiba). Ez csak az én véleményem, nagyon jól kidolgozott karakterek, de a Marvel igazi hőse Pókember, meg talán Vasember. Ezzel szemben ott van a DC-nél ugye a korszak két legnagyobb hőse Batman és Superman. Ők ketten Pókemberrel a korszakos hősök, amikor azt mondják szuperhős, ez a három karakter ugrik be nekem. Ott a Zöld Lámpás (jó film volt, de persze nem lett folytatása), Villám (régi sorozatot imádtam), meg ez az Arrow, ami nekem nem jön be túlzottan. Wonderwoman valóban nem túl ikonikus (mivel sose hypeolták), de a többi felér Thorhoz meg a Fekete Özvegyhez, meg USA isteni hős hányinger Kapitányához. Vasember csak azért ér fel a 3 nagy hős táborába, mert Robert Downey Jr hatalmasat alakított, le a kalappal előtte!
  • Sliderx #6
    Teljesen mindegy ki melyik színészre gondol a Conan nevet olvasva. A cikk címe egy kalap... és baromira félrevezető, ócska, kritikán aluli.
  • Zombee #5
    Igen, de 10-ből 9 ember Schwarzeneggerre gondol, hiába játszotta Conant Momoa is.
  • nessboth #4
    De hivatalosan írhatja, mert ő (is) játszotta Conan-t. Ez olyan, mintha mondanád, hogy Joker játsza xy-t, ugyanúgy lehet Heath Ledger, Jack Nicholson, Mark Hamill és Cesar Romero. Mindegyiket megilleti a karakter név.
  • Zombee #3
    Fölösleges is lenne az Igazság ligájára előzményfilmeket pazarolni, valahogy Flash és Wonder Woman nem annyira erős és népszerű karakterek. DC vonalon Batman és Superman mellett jóformán senki se rúghat labdába, nem úgy, mint a Marvelnél, ahol tobzódnak az ikonikus hősökben.

    Egyébként Jason Momoa nem Conan, csak egy színész, aki eljátszotta, és akor az emberek többségének eszébe sem jut. Ha Conan, akkor Schwarzenegger, ő pedig nem lesz benne a filmben.
  • sandor8206 #2
    sztem ha Doomsday vagy valami más nagy állat lesz a filmben, azt sima CG megoldják
  • tomboy013 #1
    Hát Doomsday-nek be lehetne maszkírozni, elég nagy állat ahhoz.