Szekeres Viktor

Ütős új hivatalos képek a Transformers 4-hez

A nyomtatott sajtóban megjelent pár új kép a Transformers-sorozat negyedik epizódjához, melyek egy része a film képsoraiból csent felvétel, míg másik része afféle mókás, színfalak mögötti fotó. Nemsokára érkezik az első előzetes.

Az Empire legújabb, januárinak nevezett számának címlapján, mint azt nemrégen láthattuk, a Transformers negyedik részének, a Transformers: Age of Extinctionnek a főbb szereplői feszítenek. Ebből természetesen az következik, hogy a filmes magazin hasábjain is lehet találni információkat Michael Bay filmjével kapcsolatosan. Ez így is van, s szerencsére a neten már ezerfelé olvasott infók mellé néhány kép is dukált.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Az Amerikában június végén, egész pontosan 27-én bemutatásra kerülő akciófilm három főszereplője Mark Wahlberg, Nicola Peltz és Jack Reynor, mellettük pedig olyan színészeket láthatunk, mint Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Sophia Myles, Li Bingbing, T.J. Miller, Han Geng és Titus Welliver. Jelen állás szerint nem is lesz konkurenciája a robotos akciófilm folytatásának, ami előrevetítheti az anyagi sikert. Legalábbis nemzetközileg, hiszen Amerikában az eddigi részek közül a harmadik epizódot látták a legkevesebben, azt a részt, mely Amerikán kívül majdnem kétszer akkora bevételt hozott, mint a Transformers 2.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!