Szekeres Viktor

Itt az első hivatalos kép a Transformers 4 átdizájnolt Optimus fővezéréről

Némi ráncfelvarráson esett át a Transformers negyedik részében, a Transformers: Age of Extinctionben feltűnő Optimus fővezér, s erről egy filmes magazin kiadott borítóképéről győződhetünk meg, mely még a főszereplőket is megmutatja a vásárlóknak.

Az Empire filmes magazin januári száma a Transformers-rajongóknak akar kedvezni, ugyanis a borító nem elég, hogy a film főszereplőit láthatjuk (Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor), hanem még Optimus Prime, vagyis Optimus Fővezér is feltűnik. Az átdizájnolt óriásrobotot a mozikban 2014. június 27-től láthatjuk majd, már persze, ha nem számoljuk az év elejétől minden bizonnyal folyamatosan vetítendő előzeteseket.

Az Age of Extinction alcímmel rendelkező Transformers-folytatásban a már említett színészek mellett még fel fog tűnni Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Sophia Myles, Li Bingbing, T.J. Miller, Han Geng és Titus Welliver is. Jelen állás szerint nem is lesz konkurenciája a robotos akciófilm folytatásának, de ki tudja, lehet, hogy egy bátor stúdió mégis megpróbál arra a napra helyettesítő lehetőséget kínálni azoknak a nézőknek, akiket már nem érdekel a Transformers.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rajen77 #6
    Végre! Optimus eredeti kinézete, azaz Cybertroni ruhája. Az 5. részben megláthatjuk végre, hogy az egész történet honnan indult?
  • Baneblade #5
    Ha nem látnád az nem plakát hanem az Empire magazin címlapja.....doh.
  • AZUL #4
    és bent stiller képe mit keres aplakáton? :D
  • hypno #3
    Ha a hisztis (ne,ne,ne,ne,ne,ne,...) Shia Labouf karakter nem lesz, az csak az előnyére válik a filmnek, az biztos.
  • mg1992mg #2
    Végre valami értelmes színész, így adok neki egy esélyt... (Mark Wahlberg)
    De ahogy látom megint van egy cicababa, remélem ő is letép majd egy plüss fejet : ) Mert az aztán nagyon hc volt az előző részben is...
    Moziba nem megyek majd el rá, az előző 3 film meggyőzött arról, hogy maximum itthon...
  • dartois83 #1
    Marky Marknak milyen szigorúbácsis feje lett.