Szekeres Viktor

Új filmekkel bővül a Harry Potter-univerzum

Bár a Harry Potter-sorozat véget ért már a mozikban, a rajongók nagy örömére a gyártó stúdió nem zárja be örökre az univerzum kapuit, hiszen újabb történeteket kíván elmesélni.

Akár az év filmes hírének is lehet nevezni a Warner Bros. Entertainment tegnapi bejelentését, hogy újabb, a Harry Potter-univerzumban játszódó filmeket terveznek készíteni. Természetesen nem Roxfort kis varázslóinak története folytatódna, s J.K. Rowling sem tervez új regényeket, azonban az írónő szolgáltatná szkripteket a tervezett új filmsorozathoz, melynek alapját egy korábbi könyve, a Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) szolgáltatja.

Az idehaza is megjelent pár tucat oldalas könyvecske a HP-univerzumot mutatja be egy kicsit jobban a rajongók számára, mégpedig írója, Goethius Salamander szemüvegén keresztül. A Legendás állatok és megfigyelésük afféle ál ismeretterjesztő könyv, mely Harry Potter világában jelent meg. A tervezett film(sorozat) sztorijáról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy teljesen eredeti lesz és 70 évvel a Harry Potter születése előtt játszódna. És természetesen tele lenne mágikus teremtményekkel és varázstudó emberekkel, akik között ismerősök is feltűnnének.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Piszkos Fred #2
    Grindelwald?
  • Narxis #1
    jeeee