Szekeres Viktor

Megérkezett a hónap legőrültebb filmelőzetese

A Rubber és a Gázos után új filmmel jelentkezik Mr. Oizo, azaz Quentin Dupieux. A Wrong Copsnak cseppet sem meglepő módon elég szokatlan előzetese van, s mivel a rendező előző két filmje is eljutott hozzánk, ennek premierjében is reménykedhetünk.

Év elején, a Sundance filmfesztiválon új filmmel mutatkozott be Quentin Dupieux. A Wrong Copsnak akkor már láthattuk egy előzetesét, de a film inkább csak fesztiválokon fordult elő. Most azonban közeledve szélesebb körű premier felé (Franciaországban például február végén lesz látható a film), elkészült egy új előzetes a Wrong Copshoz, mely elég őrültre sikeredett.


Persze ez cseppet sem meglepő, hiszen arról a rendezőről van szó, akitől az elmúlt években két elvetemült filmet is láthattunk, a Rubbert és Gázost. A Marilyn Manson, Eric Wareheim, Steve Little és Jon Lajoie főszereplésével készült film egy olyan világban játszódik, amelyben nincs bűnözés, s ezért a rendőrök azzal ütik el az idejüket, hogy drogdílerekkel szórakoznak, emberekre lövöldöznek, majd megpróbálják elrejteni holttesteiket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • endrev #2
    Brutál felkeltette az érdeklődésemet. De komolyan (nem). Fantasztikus, tényleg. Meg akarom nézni. Erre vártam már mióta.
  • Zombee #1
    Fel se ismertem Mansont először :)