Szekeres Viktor

Itt az Asylum-féle Reszkessetek, betörők! előzetese

Az Asylum is elkészítette saját Reszkessetek, betörők! változatát, azonban a gagyifilmes stúdió gyerek helyett egy kutyával próbálja megbolondítani a karácsonyi betörős komédiát, melynek célközönsége ismeretlen.

Az Asylum stúdió nem csak nagyköltségvetésű filmek mockbusterjeit, valamint gagyi lényfilmeket készít, hanem más műfajú alkotásokkal is jelentkezik időről-időre. Az elmúlt években láthattunk tőlük pompomlányos filmet, tinimusicalt és pumás romantikát is - most pedig a jelek szerint családi komédia műfaját óhajtják meghódítani. Ennek a hódításnak pedig az Alone for Christmas lehet az eszköze, melynek megérkezett az első előzetese.


Már a címből is kiderül, hogy a film alapötletét a Reszkessetek, betörők!-ből kölcsönözte az Asylum. A lakossági forgalmazásban október 15-én megjelent komédia története szerint egy család karácsonyra a nagymamához utazik, s csak a kutyájukat hagyják otthon. Természetesen az üres házat betörők szemelik ki maguknak, s a háziállatnak minden tudását be kell vetnie, hogy megakadályozza a család fa alatt lévő ajándékainak ellopását. A filmet a Nazis at the Center of the Earth és az Age of Dinosaurs rendezője, Joseph J. Lawson jegyzi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #1
    Muszáj minden héten 3 hír erről a szarról? Ennyire nincs más téma? ...