Szekeres Viktor

Újra elindítja nagyszabású valóságshow-ját az RTL Klub

Ismét lesz Csillag születik az RTL Klubon, bár egyelőre csak azt lehet tudni a műsorfolyam 5. szezonjáról, hogy tavasszal indul, a zsűri tagjai, illetve a műsorvezető(k) személye még nem eldöntött.

Idén tavasszal nem volt Csillag születik az RTL Klubon, azonban a csatorna részéről többször is elhangzott, hogy szó sincs arról, hogy megszűnt volna a reality, mindössze nem sietnek azzal, hogy új szezont rakjanak össze, volt bőven más új produkciójuk tavasszal. Nos, idén úgy tűnik, hogy nem lesz, hiszen tegnap a csatorna bejelentette, hogy elindul a Csillag születik 5.

Az első Csillag születiket Utasi Árpi mesemondó, a következő szériákat 3 énekes - Tabáni István, László Attila és Mészáros János Elek nyerte. Az RTL http://rtlklub.hu/csillag/ oldalon vagy telefonon (CSILLAG szó elküldésével normál díjas SMS-ben a 06-30-555-5571-es számra) várja mindazon jelentkezőket, akik meg akarják mutatni a tehetségüket a tévénézők előtt is. Mindez egyébként vélhetően azt is jelenti, hogy a csatorna nem indítja el a Your Face Sounds Familiar című sztárénekes reality magyar verzióját, melynek licencéhez hasonló műsort mutatott be a TV2 Sztárban sztár címmel pár hete.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!