Szekeres Viktor

Új, saját gyártású műsor az RTL-től

Az RTLII tegnap mutatta be új, saját gyártású produkcióját, melynek címe Az első millióm. A Máté Kriszta vezetésével készült műsor ismert embereket mutat be, akik elmesélik, hogy tettek szerint az első egymillió forintjukra.

Tegnap, október kilencedikén indult útjának Máté Kriszta új műsora, Az első millióm története az RTL II-n. A 17:30-kor kezdődő műsort a csatorna szombatonként délután öt órakor ismétlik meg. "A műsor alapötlete azért született, mert hisszük, hogy Magyarországon az embereknek szükségük van a pozitív példákra, inspiráló közegre. Hányszor hallja az ember, hogy valakinek nincs bátorsága belevágni valamibe, hogy ha van egy ötlete, körülötte nem támogatók vannak, hanem olyanok, akik lebeszélik, a nehézségekre, veszélyekre figyelmeztetik." - mondta Máté Kriszta.


A műsorvezető elmondása szerint Az első millióm története a fent körbeírt sikerről szeretne beszélni. Mindegyik történet más és más, de mindegyik sikertörténetben közös az ötlet, a kitartás, a szenvedély és az önbizalom. És persze az is kiderül, hogy a riportalanyok számára a gazdagság a szabadságot jelenti, nem az újabb autó vagy egy jacht megvásárlását.

Az első milliókról először Geszti Péter, az X-Faktor mentora és Szalai Nóra, az 5 Perc Angol nyelviskola tulajdonosa meséltek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!