Szekeres Viktor

Felkerült a netre A bosszúállók 2 első előzetese

A bosszúállók második része 2015 nyara környékén kerül bemutatásra a mozikban, a film írója és rendezője, akárcsak az első részé, ismét Joss Whedon lesz. És másfél évvel a premier előtt felkerült a netre az első előzetes-szerűség is.

Először a Comic Con közönsége láthatta A bosszúállók folytatásának, az Avengers: Age of Ultronnak az első előzetesét, melyről még kamerás verziók sem kerültek ki nagyon a netre. Most már nincs is szükség a sufnivideókra, hiszen a Marvel Studios elérhetővé tette hivatalos formában is a kedvcsináló videót, mely természetesen nem tartalmaz túl sok információt a tervezett második résszel kapcsolatban, hiszen annak forgatása még el sem kezdődött.


A 2015 nyarán bemutatásra kerülő filmről a Comic Conon csak annyi derült ki, hogy nem feltétlenül a képregényes Age of Ultron-sztori lesz átültetve - Ultron ugyan szerepelni fog a filmben, elhelyezésre kerül az univerzumban, azonban a történet jó része másmilyen lesz. Többek között azért, mert a képregény főszereplője, Hank Pym, a Hangyaember jelen állás szerint nem is fog szerepelni A bosszúállók második részében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Marlosh #2
    Probalom megerteni a logikajat a "Legyen a cime Age of Ultron, de ne arrol szoljon" gondolatmenetnek, de nem nagyon megy....
  • Hedgehunter #1
    Meg el sem kezdodott a forgatas es trailer... :)