Szekeres Viktor

Itt A hobbit 2 teljes előzetese

A látvánnyal ismét csak nem lesz gond A hobbit új epizódja esetében, többek között ezt szűrhettük le a Smaug pusztasága új előzetese láttán. A nagy kérdés, hogy a viszonylag rövidke cselekményt mennyire sikerül érdekessé tenni 2-3 órában.

Megérkezett A hobbit: Smaug pusztasága (The Hobbit: The Desolation of Smaug), Peter Jackson második Hobbit-filmjének új, immáron teljesnek mondható előzetese, melyből a történetet nem ismerők is rengeteg spoileres információt szippanthatnak magukba. A film szinkronizált magyar premierjére december 12-én fog sor kerülni, az amerikai bemutató előtt egy nappal. A fantasy természetesen 3D-ben és az IMAX-moziban is megtekinthető lesz.


A Tolkien regényéből készített trilógia második epizódjának előzetese jobbára az új szereplőkre koncentrál, valamint a visszatérő Legolasra (Orlando Bloom). Az "újoncok" egyik a Lost - Eltűntek című tévésorozatból ismert Evangeline Lily, aki a Tauriel nevű tündét fogja alakítani, s természetesen nem szabad megfeledkezni a címszereplő Smaugról sem, akinek a hangja eredetiben Benedict Cumberbatch lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!