Szekeres Viktor

Fél évet csúszik A hobbit 3

Aki arra számított, hogy A hobbit-sorozat harmadik része nyári film lesz, annak sajnos csalódnia kell, ugyanis a gyártó stúdiók fél évvel eltolták a fantasy tervezett premierjét.

Amikor a New Line Cinema és az MGM bejelentette, hogy a több bevétel reményében inkább 3 részes lesz J.R.R. Tolkien A hobbit című regényének adaptációja, még az volt a terv, hogy az első két epizód év végi premierjét 2014 nyarán fogja követni a harmadik rész. Nem tudni, hogy mi történt a színfalak mögött, de a stúdiók közleményben tudatták a rajongókkal, hogy a The Hobbit: There and Back Again 2014. július 18-a helyett 2014. december 17-én kerül az amerikai mozikba.

A lépésnek talán a 20th Century Fox örül a legjobban, ugyanis a tervek szerint az X-Men: Days of Future Past is július 18-án került volna bemutatásra. Persze a Hobbitnak így is lesz komoly vetélytársa a karácsony előtti hetekben, hiszen jelen állás szerint december 19-én kerül a mozikban Brad Bird titokzatos scifije, a Tomorrowland, a gyerekek pedig ekkor láthatják először a Gru kis sárga minyonjainak önálló filmjét. Már persze akkor, ha a Disney vagy a Universal nem retten meg Peter Jackson filmjétől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • heist #8
    Jaja, jó volt az első rész. Bár ilyen alapon engem is lefilmezhettek volna, amikor a Margit-szigeten sétálgatok, és mondjuk az egy tetőpont lett volna, hogy átmászok egy kerítésen...
  • kalapos01 #7
    Igen. Azért kell neki, hogy összevágjon két részt. De A hobbit tényleg elég hevenyészett volt. Nem rossz, de.
  • WhiteStar #6
    aztamindenit micsoda hasznos hozzászólás volt!
  • anubys1984 #5
    A magam részéről azt se bánnám, ha soha nem készülne el.
  • cS6Szi #4
    A hobbit első része erősen félkész volt. :D Nem kell félre érteni, nekem nagyon tetszett a film. A tavalyi év egyik legjobb filmes élményét nyújtotta, de a készítők több helyen nyilatkoztak, hogy több idő kellett volna a cgi-os jelenetekhez. Pl: a nagy fehér ork először egy maszkírozott fazonnal lett felvéve, úgy mint az alap gyűrűk urában az uruk hai-ok. Később lett lecserélve az utómunkálatok alatt cgi orkra, de a cgi-os srácok mondták is, hogy jóval több idő kellett volna ahhoz, hogy teljesen olyanra tudják csinálni, mint amilyenre szerették volna. A sárkány meg ezért nem volt benne az első részbe mert nem bírtak befejezni határidőre. Ezért volt csak utalás szinten. Egykis szél meg árnyék, lábak meg ilyesmik.
  • Zoliz #3
    Peter legalább megszállott és nem ad ki félkész munkát, ez meg is látszott a Hobbitkák első részén. Jó volt.
  • GaborT28 #2
    google a barátod > A hobbit 2: Smaug pusztasága ; Premier: 2013. December 11
  • KopaszIsten #1
    És mikor fog megjelenni a 2. rész?