Szekeres Viktor

Megvan, mikor láthatjuk a District 9 és az Elysium rendezőjének új scifijét

Az Elysium - Zárt világ ugyan közel sem lett olyan sikeres és elismert, mint a District 9, Neil Blomkamp, a filmek rendezője nemsokára leforgathatja harmadik scifijét.

Múlt héten jelentették be hivatalosan, hogy Neil Blomkamp, a District 9 és az Elysium - Zárt világ rendezőjének legújabb filmje a Chappie lesz - tegnap pedig az is kiderült, hogy a scifi 2015. március 27-én fog moziba kerülni, ha minden az eltervezett menetben halad. A Chappie a Sony Pictures gondozásában fog készülni, ami azt jelenti, hogy a stúdió kitart a tehetséges rendező mellett. Blomkamp a rendezés mellett egyébként a forgatókönyv írásában is részt vett, írótársa Terry Tatchell volt.


A Chappie egy fejlett mesterséges intelligenciával ellátott robotról fog szólni, akit elrabolt két gengszter, hogy felhasználják saját, kétes előjelű céljaik teljesítésére. A címszereplő hangját Blomkamp "házi színésze", Sharlto Copley fogja kölcsönözni, a két gengsztert pedig Ninja és Yolandi Visser fogja játszani, akiket a Die Antwoord együttesből ismerhet a közönség.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ScarY MAN #2
    úgy, hogy ők lesznek a ketten a gengszterek? :D
  • Seth #1
    A videó hogy jön a filmhez? :D