Szekeres Viktor

Az új előzetes előtt hatásos plakát a Star Trek 2-nek

Az év egyik legbiztosabb sikerfilmjének ígérkezik a Sötétségben - Star Trek. Nem sokan gondolták volna, hogy J.J. Abrams már első filmjével minden idők legsikeresebb Star Trek-moziját készíti el.

A jövő héten a Paramount Pictures ígérete szerint új mozis előzetest ad ki a Sötétségben - Star Trekhez (Star Trek Into Darkness), tegnap pedig egy nemzetközi tévés reklámot is láthattak a rajongók, azonban utóbbinál mindenképp érdekesebbnek tűnik a legújabb plakát, mely egyszerűségével ér el hatást.

Mint arról már korábban beszámoltunk, itthon sem kell sokat várnunk a várva várt scifi premierjére, sőt, valójában várnunk sem kell, hiszen míg Amerikában május 17-től láthatja a közönség az új Star Treket, addig itthon már 16-án is megtekinthetjük, hogy ezúttal mit hozott össze J.J. Abrams. (Mint ismeretes, eredetileg június bemutatóban gondolkodott a hazai forgalmazó.) Illetve valójában csak a filmet hagyományos verzióban néző amerikaiakat előzhetjük be a premier időpontjával, hiszen az IMAX kibulizta magának, hogy odakint már május 15-től meg lehessen nézni a filmet az IMAX-termekben.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hgaben90 #1
    I forgot how to spaceship.