Szekeres Viktor

A Gru 2 scifis magyar előzetest kapott

Fura magyar előzetest kapott a Gru második része, hiszen a szereplők miatt nem sok magyar specifikáció lehet benne. Ettől függetlenül még kíváncsian várjuk a filmet.

Már itthon is látható egy ideje a mozikban a Gru (Despicable Me) második részének új előzetese, amely hivatalosan magyar nyelvű, de mivel csak a kis sárgaságok, hivatalos magyar nevükön, a minyonok szerepelnek benne (Gru továbbra sem izgalmas a marketing szempontjából), így nem sok hazai specifikációval bír a teaser, mindössze a végén a cím magyar. (Egyesek szerint fura, hogy nem magyarították a szövegüket, hiszen itt-ott ki lehet hallani egy-egy külföldi szót.)


Arról egyelőre még nem nagyon lehet tudni konkrétumokat, hogy miről fog szólni az Amerikában július harmadikán, itthon pedig július negyedikén bemutatásra kerülő folytatásfilm, de talán a teaser scifis vonatkozása célzásként is felfogható. Aki pedig nem látja sok értelmét az általa feleslegesnek tartott karaktereknek és beszélős részeknek, annak 2014. december 19-ig kell kitartania, hiszen akkor kerülhet bemutatásra a The Minions című spinoff, mely főképp a minyonokkal fog foglalkozni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!