Szekeres Viktor

Itt az Epic új előzetese

A Fox stúdió nem szívbajos, ha új animációs filmjéről van szó, hiszen az Epicet két nehézbombázó ellen fogják harcba engedni májusban.

Pár hete került fel a netre a Twentieth Century Fox Film és a Blue Sky közös produkciójának, az Epicnek a második előzetese. Az animációs film május 24-én kerül az amerikai mozikba, ami azt jelenti, hogy nem semmi vetélytársakkal kell megküzdenie a dollármilliókért, hiszen ugyanekkor kerül mozikba a Másnaposok harmadik és a Halálos iramban hatodik epizódja.


Bár mi valószínűleg nem fogjuk hallani őket, de a Chris Wedge által rendezett filmben rengeteg ismert színész fog megszólalni: Colin Farrell, Josh Hutcherson, Amanda Seyfried, Johnny Knoxville, Aziz Ansari, Jason Sudeikis, Blake Anderson és Judah Friedlander, sőt, több énekes is kapott szerepet, például Beyonce Knowles, Pitbull és Steven Tyler is. A Jégkorszak és a Rio készítőinek filmje a jó és a gonosz klasszikus harcáról fog szólni, melyre egy erdő mélyén kerül sor. Az Epic központi figurája egy tinilány lesz, aki átkerül ebbe a titkos univerzumba, hogy a jók oldalán harcba szálljon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • narumon #3
    Mhm ezt már láttuk csak akkor még úgy hívták, hogy "Artúr és a Villangók"... hát igen USA és az "új" ötletei...
  • loky #2
    Mintha a "Drágám, a kölykök összementek" valamint még pár ilyen mese világot gyúrtak volna össze... sajnos egyiknek sem jut eszembe a neve... de gondolom tudjátok melyikekre gondolok. Szóval nincs új a nap alatt... :)
    Minden esetre érdeklődve várom...
  • endrev #1
    Jónak ígérkezik, de csak valahonnan ismerős a történet jellege... Megint a Zero Phantasiosis szindrómát tapasztaljuk?