Szekeres Viktor

Ilyen lesz A tetovált lány rendezőjének új filmje

Sokan szokták várni a hatalmas sikert arató filmek készítőinek újabb dobását. A svéd A tetovált lány világszerte több, mint 100 millió dollár bevételt hozott, így a Dead Man Down mindenképp kötelezőnek tűnik.

A 2009-es A tetovált lány dán rendezője, Niels Arden Oplev cseppet sem meglepő módon Hollywoodban kötött ki a hatalmas sikerű krimit követően. Előbb tavaly tavasszal a Felejthetetlen (Unforgettable) című krimisorozat pilotját forgatta le, valamint a széria két további epizódját, majd hozzálátott első amerikai filmjének előkészítéséhez. A Dead Man Down A mexikóit, valamint a Rejtély című tévésorozatot jegyző J.H. Wyman forgatókönyvéből készült, a főszerepben pedig Colin Farrell, Dominic Cooper és Terrence Howard mellett az a Noomi Rapace tűnik fel, aki az eredeti A tetovált lány főszereplője is volt.


A krimi első előzetese az év utolsó napjain érkezett meg, ezt már meg is lehet nézni fent. A Dead Man Down amerikai premierjére március nyolcadikán fog sor kerülni, azonban a hazai bemutatóról egyelőre nincs semmilyen információ, ami annak is köszönhető, hogy a gyártó egy viszonylag kis stúdió, a FilmDistrict, melynek vélhetően nincs fix szerződése a hazai forgalmazókkal. A tavaly indult stúdió eddigi legnagyobb sikere az Amerikában 54 millió dollárt termelő Insidious volt, de az idei Vörös hajnal (Red Dawn) című remake is korrektül termelt, 43 millióval zárta mozis futását hazájában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • endrev #1
    Hát nagyon nem kellett volna alája ez a zene... De ha feltételezzük, hogy csak még nem volt kész a zenei aláfestés hozzá, ami szokásos az előzetesek esetében, akkor jónak ígérkezik.