Szekeres Viktor

Megjött Jim Carrey bűvészes filmjének előzetese

Nem csak komoly bűvészes film készül Hollywoodban, hanem "komolytalan" is. A The Incredible Burt Wonderstone az előzetesében Steve Carell és Jim Carrey vív harcot egymással.

2013-ban Now You See Me címmel már látni fogunk egy bűvészes thrillert (itt a jól sikerült előzetese), de előtte még egy bűvészes komédiát is megnézhetünk Steve Carell, Jim Carrey, Olivia Wilde, Alan Arkin, James Gandolfini és Steve Buscemi főszereplésével. Elsőre talán rá sem ismerünk a színészekre a The Incredible Burt Wonderstone első előzetesében, de a trailer feliratai segítenek azonosítani a komikusokat.


A The Incredible Burt Wonderstone amerikai bemutatója március 15-én lesz. Mint az az előzetesből is kiderül, a film története két szupersztárnak számító bűvészről szól, Burt Wonderstone-ról és Anton Marveltonról, akik Las Vegas királyainak számítanak. Hiába van azonban szó két gyermekkori jóbarátról, valójában gyűlölik egymást. Ráadásul "uralkodásuk" is végéhez látszik közeledni, amikor feltűnik a színen egy ifjú titán, egy utcai illuzionista.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)