Szekeres Viktor

2013-ban folytatódik a Dallas

Ahogy az várható volt, sikert aratott az új Dallas, illetve a régi széria folytatása, ráadásul a jövőre érkező második szezonban 50%-kal több epizódot élvezhetnek végig a rajongók.

Nem tartott sokáig, a TNT csatorna a 4. epizódot követően berendelte a Dallas második szezonját. Mindez annak ellenére történt, hogy a premier 7 milliós nézettsége a folytatásra előbb 4,8 millióra, majd 4 millióra esett vissza. Azt egyelőre nem tudni, hogy a második szezonra mely karakterek térnek vissza, a csatorna lehet, hogy azért nem jelezte ezt sajtóközleményében, mert előfordulhat, hogy valamelyik új, neadjisten régebbi figurától még az első szezon ideje alatt búcsút vehetünk.


Míg az első szezon mindössze 10 részből áll, a második évadot már 15 epizód fogja alkotni, ami magasabb szám, mint a kábeltelevíziós átlag, ami 13, s már a legnagyobb amerikai csatornák 22 részes szezonjaihoz közelít. Érdekesség, hogy az eredeti Dallas is 22-24 részes évadokkal kezdett, de a siker akkora volt, hogy a hetedik évadtól már évente általában 30-szor lehetett találkozni a Ewing-családdal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!