Szekeres Viktor

Pénz és mocsok a VIVA Televízión

Az áprilisban megújult VIVA Televízión bemutatkozó új sorozat, a Popland! és főszereplője, Carla lerántja a leplet a média irigyelt világáról, és paparazzi fotósként lencsevégre kapja a bulvár mocskos és romlott arcát.

Új sorozatot indít a magyar VIVA. A Dél-Amerikában amerikai produceri felügyelettel gyártott Popland! című telenovella április 23-ától minden hétköznap képernyőre viszi a bulvármédia valóságát. A 70 részes sorozat története klasszikus drámára utal: a kisvárosi iskolás és szerelmes életet élő Carla izgalomra éhesen a nagyvárosi életre vált, és a Popland! online pletykamagazinnál lesz lesifotós. Azonban hamar szembesül azzal, hogy a vonzó felszín mögött csak gátlástalan hatalomvágy és mindent uraló pénzéhség rejtőzik.


Főnöke, Katherina Mclean igazi törtető hiéna, aki saját sikere érdekében mindenkin átgázol és bárkit tönkretesz: többek között Latin-Amerika ünnepelt rock sztárját, Ari Moralest. Carla lehetőséget kap, hogy bizonyítson a lapnál, és neki kell szolgáltatnia a botrány szagú, karrierjét derékba törő leleplező fotókat a zenészről, melyek aztán választás elé is állítják őt: szerelem vagy a karrier.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csabipapo #3
    Én azt megértem,hogy a tinilányoknak ez a hulladék mocsok kell,de miért nem lehet igényesen szennyet csinálni?
  • Xerox10 #2
    Már azt hittem, hogy a Viva díjátadójáról van szó.
  • ntom #1
    ...és ezzel újabb hatalmas minőségi ugrás következett be a viva életében