Szekeres Viktor

Itt forgatják Johnny Depp új, 250 milliós filmjét

A jövő év egyik legdrágább filmje a Gore Verbinski által rendezendő The Lone Ranger lesz, melynek főszereplője az a Johnny Depp, akitől nem idegenek az efféle szuperprodukciók.

A Walt Disney Pictures a John Carter bukása után újabb gigantikus produkcióba vágott bele, a Lone Ranger-ben. Az eredetileg 250 millió dolláros költségvetésűre tervezett film előkészítését egy idő után leállították, de utána újrakalkulálásokat követően, valamivel még mindig több mint 200 milliós büdzsével folytatódhatott a produkció. Pár napja ki is került a netre az első kép Johnny Depp által alakított Tontóról, valamint Armie Hammerről, aki John Reid lesz.


A The Daily Mail-nek köszönhetően most pár, a fő díszletet ábrázoló kép került ki a netre - a többit itt lehet megtekinteni, a fotók Új-Mexikóban készültek. A 2013. május 31-én bemutatásra kerülő film egy ikonikus rádió- és tévésorozat alapján készül, mely egy elég valószínűtlen párosról fog szólni (egy indiánról és egy seriffről), mely a kapzsiság és a korrupció ellen veszi fel a harcot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #5
    250M egy westernre? Kicsit sok, nem? Ettől függetlenül biztosan megnézem, kevés a jó kávbojfilm manapság, évente jó, ha van 1.
  • morden #4
    Áh engem is átver a cím :D
  • Etinger #3
    Én meg azt vettem észre, hogy lassan tudom, hogy mire számítsak :) Most ezt én is megettem mondjuk, de előbb olvastam, hogy "Will Smith fia gyilkossá vált" .. és ebből kapásból levágtam, hogy a "szerepe". Nem nagy dolog, de pár éve még másra asszociáltam volna... Egyik haverom újságíró, emlékszem az egyik cikkének címére:

    "Véresre verték az éjjel az amerikait" - katt a cikkre - box meccs volt :)))
  • cylonflatus #2
    Mit meg nem tesz egy pár plusz klikkért, mi? Amúgy undorítónak tartom ezt a divattá lett szándékosan félrevezető címadást.
  • Mathiassa #1
    Olvasom a címet, s erre asszociálok: ITT=Magyarország :D