Szekeres Viktor

Menő vámpíros könyvből próbálnak meg tévésorozatot készíteni

A FOX berendelte pilotnak a Passage-et.

A tavalyi pilotforgatási megbízást követően az amerikai Fox csatorna berendelte Liz Heldens forgatókönyve alapján a The Passage című sorozattervet pilotnak. A korábbi tereknek megfelelően a részt Matt Reeves rendezi. A castingra a napokban fog sor kerülni, a forgatásra áprilisban, és májusban dőlhet el a projekt sorsa.

A The Passage Justin Cronin regényeinek az adaptációja lenne. Itthon a könyvsorozat eddigi kötetei A szabadulás – Hol leszel, amikor kialszanak a fények?, illetve A Tizenkettek címmel jelentek meg. Egy karakterközpontú összeesküvéses thrillerként induló sztoriról van szó, ami posztapokaliptikus sagává változik. Az évszázadon át nyúló történet középpontjában egy fiatal lány lesz, aki az emberiség megmentésének kulcsa.

A hazai kiadás fülszövege alapján nagyjából be lehet lőni, hogy mi a sztori: "Rákbeteg felesége halála után dr. Lear, az özvegy tudós elkezdi kutatni a hosszú élet titkát, a betegségek és az öregedés ellenszerét. A hamarosan a hadsereg felügyelete alá kerülő kísérletsorozat eredményeként azonban a 12 kísérleti alany - minden emberi vonását elvesztve - félelmetes, gyilkos lénnyé alakul át. A kutatás utolsó fázisában a tudósnak szüksége van egy hatéves kislányra is, akit szintén beoltanak a kiszámíthatatlan hatású vírussal. Annak ellenére, hogy a Colorado-hegységbeli kísérleti telepet kommandósok őrzik, a kísérleti alanyok, azaz a "fertőzöttek" kiszabadulnak. Senki és semmi nem állíthatja meg őket, a fertőzés egyre terjed, s mind több ember válik hozzájuk hasonló vérszomjas szörnyeteggé."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Prof William #4
    Abból. De könyveket olvasva nem különböznek túlságosan az abban lévőktől.
  • qqricoo #3
    a Londoni rémtörténetek-ben elég jóképűek





    és még jól is van megírva
    Utoljára szerkesztette: qqricoo, 2017.01.30. 06:46:31
  • Chob #2
    De abból van. Ha ilyenek lennének a vámpírok a sorozatban, vagy hasonlóak, máris tetszene, igazi jó horror-t lehetne ilyenekkel csinálni. Persze, ha a story szarul van megírva akkor nem. :)
  • wraithLord #1
    Ez a vámpírizé a képen nem a Priest-ből van?