Ötvös Tibor

Gyűlölik a rajongók a Metal Gear Survive játékmenetét

Finoman szólva sem nyerte el a rajongók tetszését a Metal Gear Survive játékmenete.

A Metal Gear Solid sorozatot Hideo Kojima kilépése után szinte mindenki temetni kezdte, azonban a Konami úgy gondolta, hogy megmutatják: van élet ezután is. A Survive bejelentésével azonban elképesztő nagy pofont adtak a rajongóknak és még maga Kojima is úgy reagált erre, hogy ez már nem az a franchise, amit ő felépített. Mindenesetre a Tokyo Game Show 2016-on is láthattuk az első, komolyabb játékmenetet a programból, melyet szó szerint elsöpörni látszik a gyűlölet.

A Konami hivatalos Youtube csatornáján ugyanis jelen pillanatban a nagyjából 1400 darab Like mellett ott van a közel 22 ezres Dislike is, ami azért elég nagy pofon a Konami számára. Ez egyébként azt is jelenti, hogy nagyjából 90 százaléka a szavazóknak gyűlöli azt amit eddig látott a Survive világából. Persze ebből következtetést nem lehet levonni, hiszen anno a Call of Duty: Infinite Warfare sem nyerte el mindenki tetszését, de mostanra már megváltozott a helyzet - még ha nem is teljesen. A Metal Gear Survive jövőre jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vik3 #2
    Ratyi
  • Ender Wiggin #1
    Nem értem, hogy 2016-ben még miért nem lehet a mozgás animációt ennél a szögletesnél élethűbbre megcsinálni. Röhejes. Azonnal tudja az ember, hogy japán konzoljáték...