Ötvös Tibor

Öt perc Robinson: The Journey


Egy 5 perces jelenetet kapott a Robinson: The Journey.

A Crytek Virtual Reality alkotása, a Robinson: The Journey már több alkalommal is szerepelt a hírrovatunkban és fog a továbbiakban is, hiszen igen érdekesnek tűnik a program. Persze nem a sztorijával fog kiemelkedni a tömegből a cím, hanem inkább a megvalósításával. A Crytek a grafikai motorjával mindig is jól bánt, és a mostani projektben sem lesz gond a külsőségekkel.

A Robinson: The Journey egy fiatal űrhajósról szól, akinek gépe meghibásodik és lezuhan egy ismeretlen, eddig fel nem térképezett bolygóra, ahol nem a legbarátságosabb lények várnak ránk. A feladatunk természetesen a túlélés és a bolygó mielőbbi elhagyása. Ehhez a szabadon bejárható területen kell mindent összegyűjteni, amit csak felhasználhatunk a kalandjaink során. A játék még nem rendelkezik megjelenési dátummal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MrGabor #2
    A dínót meg persze, hogy Lajkának hívják...
  • halaszlo #1
    Nem hiszem el, hogy itt is egy kesztyű mozog a levegőben!!! Mi az istenért nem lehet egy kart csinálni neki??? Meg testet? ha lenéznél, látnád a lábad, meg a hasad. Nem hiszem el, hogy 2016-ban ez ennyire nagy kihívás...