Szekeres Viktor

Készül a Mirror's Edge-tévésorozat

Ezúttal nem film, hanem tévésorozat lesz egy videójátékból.

Az Endemol Shine North America szkriptelt projektekkel foglalkozó divíziója, az Endemol Shine Studios megvásárolta a Mirror's Edge című videójáték tévésorozatos adaptációs jogait, hogy egy női főszereplős akciószériát készítsen. A stúdió szerint a Mirror's Edge arra termett, hogy globális tévés franchise legyen belőle, ami azt jelenti, hogy nem elsődlegesen amerikai terjesztésben gondolkodnak.


Az EA DICE által fejlesztett játék egy kvázi-futurisztikus disztópiában játszódik, melyben ún. runnerök egyfajta futár szerepkört töltenek be és üzeneteket szállítanak, hogy elkerüljék a kormányzati megfigyelést. A játék főhőse Faith, egy runner és képzett harcos, akinek a testvérét gyilkosság vádjával húzzák csőbe - a főhősnőnek ebben az összeesküvésben kell "rendet tennie" az uralkodó Konglomerátum ellenében.

A 2007-ben kiadott játékot június hetedikén fogja követni egy reboot, a Mirror's Edge Catalyst.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jkedzs #4

    az eredetit jól eltalálták.
    ezt az újat majd meglátjuk...
  • MoRT2195 #3
    Ez valóban elég érdekes vélemény. :D Szerinted hány játékból készült film maradt ugyan azon kameranézet mellett, mint maga a játék? :D
  • Dynamic #2
    Már miért kéne belső nézetesnek lennie? Hogy a játékot pontról pontra lemodellezzék csak élő szereplőkkel? Ha a játéknak jó az alapötlete, sztorija és a karakterek, akkor miért ne lehetne hagyományos filmes technikával elmesélni. A Doomból is lehetett volna jó filmet készíteni, nem kell hozzá fps nézet és a Warcraftból is lehet jó filmet csinálni, mert jó az alapanyag, de nyilvánvalóan nem kell követni a játék minden egyes elemét. Az hogy, hogyan sikerültek, már részletkérdés.
  • Ender Wiggin #1
    És belső nézetes lesz? Vagy tök mindegy, hogy a játék lényege elveszik, csak legyen mégegy tucatsorozat, amiben legyőzhetetlen tinilány a főszereplő?